Uitbreiding roeivereniging Skøll

In opdracht van roeivereniging Skoll te Amsterdam hebben wij een schitterende uitbreiding mogen uitvoeren.

Boven op het bestaande gebouw hebben wij in 4 maanden tijd een complete verdieping van 300 m2 gerealiseerd.

Voordat met de daadwerkelijke opbouw kon worden gestart is de bestaande betonnen dakvloer en een deel van het bestaande betonnen raster gesloopt. Na een intensieve periode van het versterken van de bestaande constructie en het plaatsen van een nieuwe kanaalplaatvloer kon het stalen geraamte van de nieuwe opbouw geplaatst worden.De opbouw, aan de hand van het ontwerp van architectenbureau Koning Ellis, werd daarna verder voorzien van prefab houtskeletbouw wanden, grote aluminium raampartijen, strakke horizontale gevelschermen en een fraai aluminium overstek. De gekozen donkere kleur zorgt voor een mooi contrast met het bestaande gebouw.

Naast de nieuwbouw zijn tevens de bestaande kleed- en doucheruimtes op de eerste verdieping volledig gerenoveerd. Hier is de gehele indeling verwijderd en zijn er schitterende nieuwe ruimtes gecreërd welke voldoen aan de huidige normen.

Terug naar projecten »